Heltidsstudiet

DTK er godkjent som toåring kunstfagskole. Dette betyr at en kunstutdannelse hos oss er yrkesrettet og gir kompetanse som kan tas i bruk i arbeidslivert uten ytterligere opplœring. Studentene har mulighet til et tredje fordypningsår.

Hvert studieår gir 60 studiepoeng. Fullført toårig fagskolestudium ved DTK Kunstfagskole gir 120 studiepoeng og generell studiekompetanse.

Målsetning

Studentenes kreative egenskaper utvikles gjennom en tverrfaglig tilnærming. Det endelige mål er å gi studentene et individuelt og kreativt uttrykk.

Områder som fotografi, tegning, maleri, skulptur og relaterte oppgaver er en del av det grunnleggende studieoppsettet for alle elever

Relaterte fagområder, som filosofi, psykologi, antropologi etc., undervises av gjesteforelesere, skolens lærerstab eller i form av seminarer, hvor gjestelærerer eller forelesere med spisskompetanse inviteres til å forelese.

Klikk her for pris

Utstillingene

Ved utgangen av hvert semester arrangeres en utstilling av studentarbeider. Utstillingene blir en del av den totale vurderingen mot slutten av hvert år.
Les mer

Studieturene

Det arrangeres studieturer til museer og gallerier, hvor elevene før en ideell mulighet til å oppleve store kunstsamlinger og utstillinger med en veileder som guide.
Les mer

  • Anne-Britt Kristiansen

  • Annethe Holm Ostensen

  • Birgit K Segtnan

  • Christel Amundsen

  • Eleni Iconomidou